ENLink to English homepage FRLink to French homepage NLLink to Dutch homepage
Placeholder Picture
Dordogne Storage Solutions Le Conte 24540 Capdrot, France email: info@dordognestoragesolutions.com Tel: 0033 (0)9 67 33 67 51 Tel: 0033 (0)6 73 96 38 39 mobile

Auto Stalling & Luchthaven Ophaaldienst in de Dordogne, Frankrijk

Deze dienst is speciaal ontworpen voor klanten die een tweede auto hebben bij hun vakantieadres in Frankrijk. Wij streven ernaar u een volledig verzorgd pakket aan te bieden om u bij de luchthaven op te halen zodat u hiervoor niet hoeft te zorgen.

Dit pakket bestaat uit 't ophalen bij de luchthaven en afzetten bij uw auto, zodat u geen gebruik hoeft te maken van taxis of uw vrienden om een gunst hoeft te vragen. U kunt ook aangeven of u wilt dat uw auto schoongemaakt wordt, volgetankt wordt of een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Placeholder Picture

Additionele Diensten:

Uw pakket kan op maat gemaakt worden om maar zoveel luchthaven ophaal- en afhaaldiensten inbegrepen te hebben als u wenst. Wij verzorgen ophaaldiensten voor Bordeaux, Bergerrac of Toulouse.

U en uw gezin kunnen worden opgehaald , en worden naar onze stalling gebracht. Hier halt u uw auto op. Wij hebben de mogelijkheden en de locale connecties, om elke vorm van service en onderhoud te bieden – van ‘t helpen met de registratie van uw Franse auto tot en met het vullen van uw tank! Laat ons de lokatie van uw woning weten, welke luchthaven u gebruiken wilt, details van uw auto en wij zullen een 'custom made package' for u samenstellen.

Placeholder Picture

Taxis:

SARL LABORIE Belvés 0524156042

TAXI ROMAN Villeréal 0553365026 / 0682948816

Bergerac 0681861675

Autoverhuur Beschikbaar:

Voor Bergerac and Limoges luchthavens – voordeeligste prijzen en beste service.

Boek direct hier bij Buggs Autoverhuur.

Tarieven:

Contact: