ENLink to English homepage FRLink to French homepage NLLink to Dutch homepage
Placeholder Picture
Dordogne Storage Solutions Le Conte 24540 Capdrot, France email: info@dordognestoragesolutions.com Tel: 0033 (0)9 67 33 67 51 Tel: 0033 (0)6 73 96 38 39 mobile
  • banner5
  • banner2
  • banner1
  • banner3

Dordogne Storage Solutions – Stalling voor Caravans, Meubelopslag en veel meer.

In ’t hart van de Dordogne in zuidwest Frankrijk, bevindt zich deze professionele onderneming die al uw opslagvereisten kan verwezenlijken – of ’t nu is om uw caravan veilig te stallen, uw meubilair op te slaan of andere specifieke opslagwensen. Kijk vooral op onze website of neem contact op zodat wij verder kunnen praten hoe u te helpen.

In ’t midden van ons bedrijf bevindt zich een 900m2 magazijn, dat opslagruimte biedt aan een verscheidenheid van zaken – van de grootste wegvoertuigen tot de kleinste grasmaaiers. Daarnaast hebben we 5 zelfstandige 48m2 units en meer dan 20ha externe opslagruimte. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw bezittingen goed verzorgd en veilig opgeslagen worden – ons bedrijf ligt afgelegen, aan ’t einde van een particuliere weg en wij wonen zelf op ’t terrein.

Wij bieden ook een aantal additionele diensten zoals overdekt autovervoer, ’t huren van graafmachines, ’t schoonmaken en onderhouden van uw vervoermiddel en ‘t ophalen van klanten op de luchthaven.